Onder de pannen met dakrenovatie in Kootstertille

 

 

Dakrenovatie: de voordelen en mogelijkheden

 

Welke voordelen heeft dakrenovatie?

Gebouwen en woningen, ook in Kootstertille nabij Drogeham in Friesland, kunnen niet zonder goed geïsoleerde, sterke en waterdichte daken. Wanneer uw dak in een minder goede staat verkeert, is het zaak om in te grijpen en het dak te laten renoveren. Dit is bijvoorbeeld nodig als de dakbedekking los is gaan zitten, als er zich lekkage voordoet of – in de ergste gevallen – als de dakconstructie door vochtoverlast is aangetast. Dakrenovatie heeft tal van voordelen. De belangrijkste is dat het renoveren van uw dak voordeliger is dan de plaatsing van een compleet nieuw dak. De gemiddelde renovatiekosten bedragen zo’n 2000 – 3500 euro. Bij een compleet nieuw dak lopen de kosten al snel op tot wel 10.000 euro. Een andere belangrijke plus van het dak te laten herstellen, is dat je de renovatie meteen kunt aangrijpen om de dakconstructie goed te isoleren. Via het dak verdwijnt namelijk relatief veel warmte uit woningen. Door te kiezen voor isolatieplaten, isolatieschuim of andere materialen, kunt u flink gaan besparen op uw energienota, ook in Friesland.

De mogelijkheden qua dakrenovatie

Laat uw dakherstel uitvoeren door Dak Totaal Noord in Kootstertille, dé specialist op dit terrein. Bij ons heeft u uitgebreide mogelijkheden. Zo kunt u gaan voor een renovatie met traditionele dakpannen, maar ook rieten daken, bitumen of EPDM-materiaal behoren tot onze brede palet mogelijkheden. Als VCA-gecertificeerd bedrijf kunt u bij ons terecht voor de hoogste kwaliteit en beste service in Friesland. Bij ons krijgt u standaard tien jaar garantie op renovatieklussen. Maar ook voor het plaatsen van dakbeschotten en uitstekend isolatiemateriaal bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem direct contact op met Dak Totaal Noord

Neem nu contact op met onze vriendelijke en professionele klantenservice voor een vrijblijvende afspraak. Vraag direct online een passende en scherpgeprijsde offerte aan. Graag tot ziens of horens!

Wij zijn VCA gecertificeerd

We zijn ons bewust van het belang van zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu in ons werk. Dak Totaal Noord is daarom een VCA gecertificeerd bedrijf. Daarmee tonen wij aan dat we volgens de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu werken.